“Denne gangen ble det bare rot!”
Anmeldelse av Szechuan restaurant

Szechuan restaurant
Vurdert som nr. 79 av 307 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 18 - USD 55
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Dette stedet er faktisk et fast besøk hver gang jeg er i byen. Bodde i Trondheim for mange år siden, og har alltid likt denne restauranten.

I vanlige fall er dette et sted med svært god mat, velsmakende kjøtt og skalldyr, fine og ferske grønnsaker.

Denne gangen ble det ikke slik. Vi bestilte som fast Wonton suppe, og stekte nudler med biff og Chef´s Spesial, en tallerken med kamskjell, biff, kylling, scampi og masse ferske grønnsaker.

Drikke skulle være enkelt en vanlig cola og en zero.
Ventetiden på drikken ble nesten 20 min. Og da kom 2 vanlige colaer. Etter litt strev fikk jeg kontakt med servitør som mente vi hadde bestilt to vanlige cola. OK. Cola zero kom så etter 10 nye minutter.

Når vi hadde nytt suppen, så vi begge frem imot hovedretten.
Min var fin og akkurat slik jeg har fått den før. De stekte nudlene derimot var sten harde, og med kylling. Vi ba derfor om at de måtte ta den tilbake da min gjest ikke spiser kylling.

Ny ventetid selvfølgelig, men når maten kom var nudlene like lite kokt som forrige gang. Selv om jeg så fortalte servitøren, som verken i oppstarten eller nå var særlig begeistret for at vi forstyrret henne i arbeidet, svarte at det var slik de lagde stekte nudler på denne restauranten. Jeg måtte da svare hyggelig at vi har spist stekte nudler på denne restauranten mange ganger, og den har da vært både kokt og velsmakende.

Min gjest var både sulten, og trøtt på å sende maten ut igjen, og spiste kjøtt og grønnsakene.

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, RAF_Roger
480carinal, Kundeansvarlig på Szechuan restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Dette var trist å lese, vi er veldig lei oss for ventetiden og dårlig service. Vi prøver stadig å forbedre oss, setter pris på at du deler opplevelsen med oss.

2024 av 116 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Absolutt beste kinamat restaurant i byen!
Har bodd i Trondheim i mange år, og vender stadig vekk tilbake til Szechuan alene eller med familie og venner.
Retter fra Szechuan er min favoritt og spesielt Shef-pot

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 615arnfinng
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Etter min mening en helt ok matopplevelse. Spiste både suppe og hovedrett og begge var gode. Veldig dyr brus, 0,33 til 53 kr.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, alexandrascholz
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og usedvanlig hyggelig service.
Vår kelner var flink til å gi veiledning om de ulike rettene, og hun hjalp oss med å finne fram til nøyaktig det vi hadde lyst på. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anne G
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Stille og rolig atmosfære i restauranten, ble raskt vist til ett bord av en hyggelig servitør. Ved bestilling av maten var servitøren veldig hjelpsom ved forklaring av retter og hvor sterk maten var. Forretten kom raskt til bordet og hovedretten kom noen minutter etter at vi var ferdig med forretten. Maten smakte godt, men vi mistenkte at det var blitt litt forvirring under bestilling av maten da jeg som ville ha medium+ krydret fikk sterkt krydret og kjæresten min fikk medium selv om han hadde bestilt sterkt.
Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Aksel M

Reisende som så på Szechuan restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Szechuan restaurant? Del dine erfaringer!