Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Szechuan restaurant

Szechuan restaurant
Vurdert som nr. 68 av 297 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 18 - USD 55
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2021

Kjøpte breiflabb, og den kan anbefales!
Nydelig saus og grønnsaker. Kom like etter åpningstid,
og vi var eneste gjester da. God service, og vi var 4
personer som gjerne kommer tilbake :)

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jolokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 115 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Søkte på restauranter som kunne servere Dim Sum... da kom denne opp. Litt stusselig interiør men nydelig Dim Sum og mat. Hyggelig servitør. Litt i dyreste laget desverre.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021

Har ved flere tilfeller vært på restauranten som har tidligere vært veldig bra. Det er nå 3år siden jeg var der sist, så vi tok turen da min familie var på besøk i Trondheim. Men opplevelsen var ikke fom forventet. Det tok 1,5 timer å få maten vi bestilte, å det var ikke fullt i restauranten. En i følget fikk maten en halvtime før oss andre. Vi andre måtte vente, da ble de varme tallerkene, kalde som var utplassert 30min før. De som skulle ha medium sterk mat fikk så sterk mat at det ikke gikk å spise å den som skulle ha sterk, var ikke sterk. Chilisaus på gong bau smakte ketchup, så det var også en nedtur, I tillegg var de fleste rettene kalde når de kom få bordet. De kom heller ikke å spurte om maten var god, når vi prøvde å si ifra, brydde seg ikke damen i kassen engang, og var smått uhøflig. Meget skuffet over kvalitet og møtet med damen i kassen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, diana_S8909JB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat! Etter noen dager med annen mat ville vi ha kinesisk. Fant denne, som langt oversteg forventningene. De hadde heldigvis spesialisert kjøkken og ikke standard kinesiske menyer på mengder av sider. Jeg har spist mange vårruller, men dette er de beste jeg noen gang har spist. Wonton-suppen var også kjempegod. Til hovedrett hadde vi andebryst, nydelig det også. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, anneo518
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. mai 2021

Slitt interiør, gammeldags og dyrt.
Dette er en restaurant jeg hadde store forventninger til. Dessverre ble jeg skuffet over smakene. Mange av rettene bærer preg av at de er over-fornorsket. Det er klart ikke noe galt med dette, men hvis jeg vil spise fornorsket kinesisk mat kan jeg handle fra varmdisken til Meny.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, MariaTranh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Szechuan restaurant, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Szechuan restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.