Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“skuffende milk shake”
Anmeldelse av Simens Isbar Trondheim

Simens Isbar Trondheim
Vurdert som nr. 1 av 5 Dessert i Trondheim
Prisklasse: USD 2 - USD 10
Beskrivelse: Desserthus i verdensklasse Vi serverer vår lokale hjemmelagde Trønder-IS sammen med mange andre unike delikatesser
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Desserthus i verdensklasse Vi serverer vår lokale hjemmelagde Trønder-IS sammen med mange andre unike delikatesser
Anmeldt 29. juli 2020

valgte luxus milkshake,og hadde ventet meg mer for 65 kr,enn et lite plastglass med litt sjokoladesaus nedi,og en knapt ordinær smak,den var det IKKE mye luksus med,så føles som et ran når jeg hjemme får akkurat lik,til 1\2 prisen og mye mer i koppen,så kommer nok IKKE til å kjøpe hverken milkshake eller noe annet der.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simen-Ismannen, Marketing på Simens Isbar Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Dette var synd å lese............

Da vet jeg ikke hva som kan ha skjedd - mange av kommentarene vi får er positive og få er lesing som dette.

Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (86)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 86 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok iskrem rett ved hotellet. Mye å velge i sikkert en hit for barna. For meg var deg som hvilken som helst kuleis

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Helt grei belgisk vaffel. Utsolgt for masse råvarer. Men godt med is i den usedvanlige sommervarmen som var i Trondheim i juli.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, andersk484
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Nydelige omgivelser, for voksne og barn. Kjempe fint sted å bare ta en is, slappe av å se på sjøen. Hele opplevelsen ville nok vært en femmer, om ikke vaffelen var rå!!!!! Vi var en familie på 4 og 3 av oss fikk i varierende grad vaffel med deig i midten. Hadde den vært ferdig stekt så hadde jeg satt en femmer for helhetsvurderingen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Ane_karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simen-Ismannen, General Manager på Simens Isbar Trondheim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Beklager at dere har fått leveranse fra oss som ikke er tilfredsstillende. Vi tar det til etterretning og skal gjøre noe med rutinene våre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019

Etter å ha lest alle anmeldelser var jeg giret å endelig komme meg til Simens isbar.
Jeg må si at jeg ble litt skuffet. Bare standard Henning Olsen is, iallfall den ettermiddagen jeg var der.
Man kan gjøre så mye mer ut av konseptet "isbar". Får nesten like mye utvalg i forhold til is på torget.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, JHnJGM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Simens Isbar Trondheim, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Simens Isbar Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din