Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 15:30 - 21:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
The Cure

Hyggelig og imøtekommende personell. Vi var 6 stykker på The Cure. Mange oppgaver, grei... les mer

Anmeldt 15. august 2021
Ostepopp8
,
Mo i Rana, Norge
via mobile enheter
Veldig bra opplevelse!

Vi valgte "the cure", dette passer perfekt til en gruppe på 6, som vi var. Veldig tradisjonelt rom... les mer

Anmeldt 14. august 2021
abjorgen
,
Nesna, Norge
via mobile enheter
Les alle 215 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Trondheim bytur
15 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 53,04
Mer informasjon
fra USD 42,82
Mer informasjon
Alternativ Trondheim
53 anmeldelser
fra USD 67,50
Mer informasjon
Anmeldelser (215)
Filtrer anmeldelser
215 resultater
Vurdering fra reisende
195
18
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
195
18
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 215 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig kreativt og bra opplegg. Mye bedre enn forventet. Kul og morsom dud som jobbet der, bra jobba =) =) =)

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, janaaL4407LQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og fire tenåringer som prøvde dette for første gang, og det blir helt sikkert ikke den siste Vi fikk god info og veiledning, og oppgavene var passe vanskelige. Her fikk vi testet både de små grå og samarbeidsevner. En time gikk alt for fort!

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, GuroFenne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Noe av det var litt utslitt, men det påvirket ikke opplevelsen i noen stor grad. Vi hadde en fantastisk opplevelse som skapte stort engasjement hos alle. Alle ble enige om at vi skulle gjøre dette igjen:)

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, 1234linnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Dette var en utrolig artig og engasjerende opplevelse. Vi var en gruppe damer fra alder 18- 52 år. Storkoste oss. Skal definitivt tilbake for nye opplevelser.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, RuCe67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2020 via mobile enheter

Vi hadde det kjempe gøy i rommet Behind Bars. Veldig gode oppgaver som vi løste i fellesskap og som ga oss sånn passe med hodebry. Flotte folk som jobber der som gir god veiledning og bistand ved behov. Må prøves!!

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, Kirhaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser