Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 21:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
dra på behind the bars!!!

Helt fantastisk opplevelse. Vi hadde behind the bars og startet med å være lenket fast og det var... les mer

Anmeldt i går
Maria K
Kanskje det beste rommet i byen?

Det beste rommet vi har vært på hittil! Innholdsrikt og interaktivt. Veldig gjennomført. Fantastisk... les mer

Anmeldt 2 uker siden
207maritl
Les alle 282 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Slegding og trikketur
13 anmeldelser
fra kr 990,00
Mer informasjon
fra kr 653,23
Mer informasjon
fra kr 710,00
Mer informasjon
fra kr 2 250,00
Mer informasjon
Anmeldelser (282)
Filtrer anmeldelser
282 resultater
Vurdering fra reisende
258
22
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
258
22
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6166 av 282 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020

Veldig kreativt og bra opplegg. Mye bedre enn forventet. Kul og morsom dud som jobbet der, bra jobba =) =) =)

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, janaaL4407LQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og fire tenåringer som prøvde dette for første gang, og det blir helt sikkert ikke den siste😁 Vi fikk god info og veiledning, og oppgavene var passe vanskelige. Her fikk vi testet både de små grå og samarbeidsevner. En time gikk alt for fort!

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, GuroFenne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juni 2020

Noe av det var litt utslitt, men det påvirket ikke opplevelsen i noen stor grad. Vi hadde en fantastisk opplevelse som skapte stort engasjement hos alle. Alle ble enige om at vi skulle gjøre dette igjen:)

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, 1234linnea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Dette var en utrolig artig og engasjerende opplevelse. Vi var en gruppe damer fra alder 18- 52 år. Storkoste oss. Skal definitivt tilbake for nye opplevelser.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, RuCe67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2020 via mobile enheter

Vi hadde det kjempe gøy i rommet Behind Bars. Veldig gode oppgaver som vi løste i fellesskap og som ga oss sånn passe med hodebry. Flotte folk som jobber der som gir god veiledning og bistand ved behov. Må prøves!!

Dato for opplevelse: mai 2020
3  Takk, Kirhaver
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser