Ei utfordrande og samlande familieoppleving!

Eg besøkte Reality Adventures i Trondheim saman med bror min og far min, og me valde “Behind Bars... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Amund N
Anbefales!

Veldig gøy og utfordrende! Anbefales. Fint lokale og god informasjon når vi kom og underveis:) Vi... les mer

Anmeldt 29. august 2024
Thomas B

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 2. august 2020

Kjempe gøy konsept! Jeg og mine 2 søstre (voksne) prøvde "Behind Bars". Det er vanvittig mange detaljer å skulle finne ut av og løse sammen. Aldri et kjedelig sekund og den timen går alt for fort! Dette fristet virkelig til gjentagelse!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, SusanneNH
Anmeldt 30. juli 2020

Svært gjennomført opplevelse. Hyggelig personal. Anbefaler på det varmeste. Takk for besøket. Vi besøker dere gjerne igjen neste gang vi er i Trondheim.

1  Takk, SolveigMariN
Anmeldt 30. juli 2020

Helt konge! Vi prøvde magi rommet, gøy intro, og gode rutiner også i disse corana tidene. Vi var en gjeng på 23-30 år Det var kjempe gøy!

1  Takk, 45kristofferb
Anmeldt 25. juli 2020

Kjempebra opplegg, med dyktig og trivelig instruktør. Vi var en gruppe på 5 i som storkoste oss selv om vi ikke klarte løsningen i tide. var utfordrende og morsomme oppgaver. Anbefales:)

1  Takk, knutruben
Anmeldt 20. juli 2020

Veldig moro opplegg! Spennende og utfordrende å prøve å løse mysteriet. Artig når man klarer å løse de ulike kodene. Anbefales virkelig!

1  Takk, C9319XZingridh