Myrder at the circus

Morsom opplevelse og god service. Verdt pengene! Gøy for alle aldre og spesielt for de som liker... les mer

Anmeldt 5. oktober 2024
Philip P
Ei utfordrande og samlande familieoppleving!

Eg besøkte Reality Adventures i Trondheim saman med bror min og far min, og me valde “Behind Bars... les mer

Anmeldt 13. september 2024
Amund N

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi er et par som har spilt alle tre rommene. Veldig gode og gjennomførte rom. Vårt favorittrom er det cure, som vi med rundt 1 min margin klarte å komme ut av. Engasjerte gamemastere. Det gis gode hint som ikke serverer deg løsningen, men fører deg på rett vei. Anbefales!

2  Takk, 681sirib
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Magic school hadde kreative gåter og kjempespennende stemning. Litt vanskelig for to, men det gikk i siste liten, og det va

1  Takk, richardhT4844GW
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi koste oss noe forferdelig i zombieapokalypsen. Vi klarte det såvidt ikke, men produksjonsverdien og utførelsen var upåklagelig. Den ansatte vi snakket med var også utrolig hyggelig. Anbefalt!

1  Takk, stighmp
Anmeldt 2. august 2020

Kjempe gøy konsept! Jeg og mine 2 søstre (voksne) prøvde "Behind Bars". Det er vanvittig mange detaljer å skulle finne ut av og løse sammen. Aldri et kjedelig sekund og den timen går alt for fort! Dette fristet virkelig til gjentagelse!

1  Takk, SusanneNH
Anmeldt 30. juli 2020

Svært gjennomført opplevelse. Hyggelig personal. Anbefaler på det varmeste. Takk for besøket. Vi besøker dere gjerne igjen neste gang vi er i Trondheim.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, SolveigMariN