Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 13:00 - 21:30
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Supert

Super escape room. Ansatte var flinke til å sette «scenen» i gang slik at du følte du var med i... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Leiesoldat
,
Rissa, Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse!

Utrolig artig og spennende! Fantastisk vert! Hadde det utrolig gøy og gleder oss til å prøve neste... les mer

Anmeldt 28. mai 2022
96sophie111
,
Nord-Norge, Norge
via mobile enheter
Les alle 239 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Trondheim bytur
28 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
Slegding og trikketur
2 anmeldelser
fra USD 56,83
Mer informasjon
fra USD 47,74
Mer informasjon
fra USD 62,00
Mer informasjon
Anmeldelser (239)
Filtrer anmeldelser
239 resultater
Vurdering fra reisende
216
21
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
216
21
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 239 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Dette er en veldig bra Escape room arrangør, med hyggelige ansatte! Vil anbefale både «The cure» og «Behind bars» sterkt. Disse er absolutt noen av de beste rommene jeg har vært på. Tiden går så fort og det er definitivt verdt pengene. Veldig gøy!

«Magic school» var dessverre ikke like bra, og vanskelighetsgraden ble for høy for vår gruppe på fem. Noen ganger gjorde vi oppgavene riktig, men sensorene oppfattet det ikke og det ble mye sløst tid på grunn av dette.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, pernillehw99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Joeran_Saettem, Manager på Reality Adventures, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2021

Hei Pernille!

Mange takk for en flott og konstruktiv tilbakemelding! Vi gjør det vi kan for å sette dere i rette modus for en så engasjerende og kreativ aktivitet som mulig!

Hvis du skulle ha muligheten, ville jeg gjerne hørt litt mer om deres aktivitet ved magiskolen.

Dette er et aktivt rom hvor ting skjer magisk av seg selv og kan oppleves som en annerledes opplevelse enn tradisjonelle og manuelle escape rooms. Men her kan det også ha vært utfordringer i vår teknologi og da er det viktig at vi følger opp!

Kontakt meg gjerne på post@realityadventures.no eller direkte på tlf: 40146186 så kan jeg får høre litt mer om dette. :)

Igjen takk og ha en riktig så fantastisk sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Gøy opplevelse, vil absolutt anbefale. Veldig hyggelig person som jobbet der som også gjorde opplevelsen bra.

......

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, Markus A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Kjempegøy! Hadde med unger på 9 og 11, og de kunne både bidra og bli engasjert. Vi var på rommet i Prinsens Gate 10. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 374camillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Anbefales virkelig! Vi var fire pers i alder 9- 43 år, passet for alle! Fin familieaktivitet som krever samarbeid og kreativ tenking

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Grande1977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Artig og ganske tradisjonelt rom. Ryddig og oversiktlig. Mye valuta for pengene. Veldig trivelig vert og trivelig intro.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Karoline T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser