Myrder at the circus

Morsom opplevelse og god service. Verdt pengene! Gøy for alle aldre og spesielt for de som liker... les mer

Anmeldt 5. oktober 2024
Philip P
Ei utfordrande og samlande familieoppleving!

Eg besøkte Reality Adventures i Trondheim saman med bror min og far min, og me valde “Behind Bars... les mer

Anmeldt 13. september 2024
Amund N

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Trondheim
Mer informasjon
Anmeldt 15. mai 2023

Veldig morsomt escape room hvor oppgaven ikke handlet om å komme seg ut av rommet, men å løse noen oppgaver for å finne ut hva som hadde skjedd med «læreren vår». Mange kreative oppgaver og den ansatte var flink til å forklare før vi begynte for de som ikke hadde vært med på escape room før.

Dato for opplevelse: mai 2023
2  Takk, Sara A
Anmeldt 20. mars 2023 via mobile enheter

En fantastisk gøy og spennende aktivitet! 😁 Vi var to venninner og døtrene våre på 15 år. Alle sammen hadde en kjempepositiv opplevelse. Oppgavene var veldig bra. Noen var lette og noen var vanskelige. Ingen tvil om at vi kommer tilbake for flere eventyr! 😁

Dato for opplevelse: mars 2023
2  Takk, 31sissela
Anmeldt 28. februar 2023 via mobile enheter

Vi hadde det kjempegøy med 2 escaperom på en dag. Utfordrende og forseggjort. Tiden gikk alt for fort ☺️
Kjempetrivelig han som jobbet der. Vi skal definitivt tilbake

2  Takk, Marte R
Anmeldt 20. februar 2023

Spennende, morsomt og akkurat passe utfordrende. Flotte og stemningsfulle rom, med tidsriktige detaljer. Perfekt inneaktivitet en søndag ettermiddag, mens stormen raser utenfor.... ;-)

1  Takk, Kalhy
Anmeldt 13. februar 2023 via mobile enheter

Ypperlig service med ansatte som virkelig brenner for yrket! Vi var 3 stk på "The cure" og syntes det var et av de beste escape rommene vi har vært på.

1  Takk, olereierfs