“Sjarmerende”

Baklandet Skydsstation
Vurdert som nr. 14 av 400 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Vi har byens beste bakgård, og Trondhjems mest unike stemning! Bakklandets (og sannsynligvis byens) mest hjemmekoselige cafè. Ta turen innom og opplev en del av Trondhjems sjel!!
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

En flott solskinnsdag, vi valgte menyen bestående av fiskesuppe, viltgryte og ostekake. Angret ikke. Vi satt ute i sola, et sjarmerende sted der man lett kommer i kontakt med folk. Her sitter historien i veggene, et fantastisk særpreg. Må oppleves!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, anitgro

Anmeldt 10. juli 2019

Etter en fin gå tur fra sentrum av byen, kom vi til den gamle delen med Baklandet Skydsstation. Dette var noe vi hadde sett frem til . Det var gamle rom trangt men veldig koselig. Kjempe god mat og hyggelig betjening. Vi kommer helt sikkert tilbake hit neste gang vi er i Trondheim.

Takk, jolho
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Mat og pris til en fin sum. Utrolig trivelige lokaler,og et stort utvalg av akevitter! Absolutt verdt et besøk!:)

Dato for besøk: juni 2019
Takk, mayl206
Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Vi spiste lunsj. Fiskesuppe og ukens sandwich. Meget velsmakende og mye for pengene.
Lokalet er fullt av antikviteter og snurrepiperier.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, jacobn817
Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Er et sted som må oppleves og ikke anmeldes. Besøk stedet og gjør deg opp din mening,synes selv dette er en perle på Bakklandet

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, wigg0t

Reisende som så på Baklandet Skydsstation, så også på

Har du vært i Baklandet Skydsstation? Del dine erfaringer!