Denne gamle Danske skakke restauranten har nydelig mat og en herlig Dansk vertinne med service i høysete
Vi kom til baren for å bestille, og da var det en skikkelig sur dame som sto og tok i mot bestillinger. Hun var avtal og frekk når vi spurte om et par ting, så hun burde ikke jobbe på restauranten. Hun er grunnen til at min rating ble 3 av 5. Hun fargerike danske damen er veldig hyggelig, og hun som kom med maten fra kjøkkenet var hyggelig. Det var god eplekake med is, og kakaoen var også god.
Dere må gjøre noe med hun sure dama i kassa.
Byens koseligste lokaler med historie i de skjeve veggene og hyggelig betjening. Deilig mat. Anbefales!
Kjempekoselig lite sted, og god mat. Har allergivennlig mat, og anbefaler fiskesuppe og bacalo. Bestill helst bord
Kan absolutt anbefale denne kafeen. Virkelig hyggelig dansk dame bak disken, og nydelige kaker og kakao. Koselig lokale. Vil gjerne gå tilbake i morgen...