Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et lite dikt om mormors stue <3”
Anmeldelse av Mormors Stue

Mormors Stue
Vurdert som nr. 16 av 29 Smått og godt i Trondheim
Kjøkken: Norsk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Hos mormors stue vil du alltid finne noe godt hjemmebakt eller en av Mormors gode varme småretter. Opplev stuer som syder av liv, morgen som kveld!
Anmeldt 16. januar 2019

Mormors stue har god mat,
Men de som bestemmer antrekkene skulle tatt seg en prat.
Med gode boller og frisk salat,
Fersk kaffe og ølfat
Fortjener jentene på mormors stue
En helt egen lue.
Alt annet enn de røde skjorter
Som kunne vært kjønnsvorter

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, IngridF977
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 111 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Dette er stedet med originalitet, sjarme og ærlighet. Fantastisk gammel bygård med tilpasset innredning. Alt fint avstemt. Godt utvalg av småretter og fantastisk bakverk. Hyggelig betjening bidrar sterkt til positiv opplevelse av stedet. Ikke helt enkelt å finne beliggenhet i en av byens veiter. Her kan man føre samtaler uten forstyrrende musikk bakgrunn. Anbefaler stedet!

Dato for besøk: september 2018
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2018

Det er innredet med gamle bord og stoler som virkelig gir følelsen av å være i bestrmors stue. Utvalg av drikke og lett mat gjør dette til en fin møteplass for venner.

Dato for besøk: april 2018
Takk, viktoriaoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018

Min datter fant dette gjemte stedet hvor vi koste oss med verdens største og deilige solskinnsboller i bakgården.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tibisverden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018

Ligger litt gjemt i en bakgate, så er ikke så lett å finne denne kafeen dersom man ikke er kjent. Koselig atmosfære med gammel stil, og hyggelig jente bak disken. Litt stive priser i forhold til kvaliteten.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Cathrine91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mormors Stue, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Mormors Stue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.