Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig ”
Anmeldelse av Mormors Stue

Mormors Stue
Vurdert som nr. 19 av 27 Smått og godt i Trondheim
Kjøkken: Norsk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Uteservering
Beskrivelse: Hos mormors stue vil du alltid finne noe godt hjemmebakt eller en av Mormors gode varme småretter. Opplev stuer som syder av liv, morgen som kveld!
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Veldig koselig lokaler, virkelig «mormors stue». Hyggelige ansatte. Store gode skillingsboller og god kaffe.
Kommer absolutt igjen.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (109)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 109 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hadde forventet noe bedre. Lokalene var trange, og det var vanskelig å holde avstand. Overpriset vaffel, men den smakte godt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, stineph76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Jeg har alltid trivdes godt på Mormors, men ble skuffa denne gangen.
Boller og kjeks var helt greie, men kakaoen og Cappuccinoen var skuffende dårlig.

Cappuccinoen var som en dårlig kaffe m en melkeskvett og veldig mye kanel (til tross for at jeg ba om litt kanel). Både kakaoen og Cappuccinoen minnet om en dårlig billig maskinkaffe slik som du kjøper på feks lokaltoget.

Dato for besøk: august 2020
Takk, LillianPerez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Godt gjemt ligger koselige Mormors stuer i Midtbyen, som den har gjort siden 94. Enkel, men god mat. Serviceinnstilt og hyggelig betjening som tilpasset maten til små cafegjester. Koselig atmosfære, god løksuppe og barnevennlig pizza. Koste oss virkelig i bakgården. Kommer garantert igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Nicest123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Koselig kafe i Trondheim sentrum. God atmosfære og godt bakverk. Kan virkelig anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mormors Stue, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Mormors Stue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din