Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“«Lillebroren» til Credo leverer”
Anmeldelse av Jossa

Jossa
Vurdert som nr. 128 av 283 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Spennende å kunne besøke «lillebroren» til Credo, som ligger i samme lokaler. Jossa har en uformell stil med spesielle lokaler. Menyen er varierende og priser er helt innenfor. Bestilling skjer via nett og fungerer bra. Vi spiser blant annet Andelår, og er rustikt anrettet og smaker bra. De bruker mye av tilbehør/grønnsaker fra egen hage. Er også en plass som man kan ta med barn, da de har barneporsjoner- positivt.
Alt i alt et bra besøk og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lid79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 65 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Dette var ikke verdig billigvarianten av en restaurant med Michelin-stjerne. Elendig meny. Valgte du ikke dagens 4-retter var menyen svært begrenset og dårlig. Og ville du ha 4-retter fikk du bare det om alle på bordet ville ha det. Elendig og sur service og kunne vi ikke bestille via nett fikk vi ikke bestille. Nei, Heidi, dette var for dårlig når det på andre sida av veggen er så uendelig mye bedre ble dette rett og slett pinlig. Det er lenge til vi prøver Jossa igjen!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinw608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi opplevde maten som god, kanskje litt smakløs ferskost, og lite spudlende spritz, men ellers var maten god. Problemet var service hvor vi ikke hadde attention fra servitør, måtte sjenke vin selv, og ventet ikke mindre enn 45 minutter på dessert uten at noen kom til bordet. Etter en liten påminnelse til kokken som sa oops.. kom desserten til bordet etter ett minutt, og den var ikke helt i tråd med menyen da den manglet granskudd og ferske jordbær. Alt i alt en litt skuffende opplevelse ut fra forventningene. Pluss for kule lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Baard7800
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019

Deilig utvalg i smørbrød hver lørdag. Ellers varierer menyen med teamet for årstiden. Uhøytidelig restaurant med meget høyt nivå.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, tomelby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2019 via mobile enheter

Visste jo at Jossa og Credo var to restauranter ut av samme konsept, men hvor i Norge får du et så nydelig måltid til kr. 240 som på Jossa?

Desverre vanskelig tilgjengelig p.g.a massiv utbygging i området, men det går over!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Nils Inge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jossa, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Jossa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din