“Vi hadde konfirmasjonsmiddag”
Anmeldelse av Jossa - STENGT

Jossa
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde konfirmasjonsmiddag på Jossa (i Finnes- lokalet ved siden av). Udelt positivt, fra forberedelser til selve gjennomføringen. Maten var fantastisk og bestod av 3-retters meny med røye, and og is. Tusen takk for oss!

Dato for besøk: september 2020
Takk, marialauritzen

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Spennende å kunne besøke «lillebroren» til Credo, som ligger i samme lokaler. Jossa har en uformell stil med spesielle lokaler. Menyen er varierende og priser er helt innenfor. Bestilling skjer via nett og fungerer bra. Vi spiser blant annet Andelår, og er rustikt anrettet og smaker bra. De bruker mye av tilbehør/grønnsaker fra egen hage. Er også en plass som man kan ta med barn, da de har barneporsjoner- positivt.
Alt i alt et bra besøk og kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Lid79
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Dette var ikke verdig billigvarianten av en restaurant med Michelin-stjerne. Elendig meny. Valgte du ikke dagens 4-retter var menyen svært begrenset og dårlig. Og ville du ha 4-retter fikk du bare det om alle på bordet ville ha det. Elendig og sur service og kunne vi ikke bestille via nett fikk vi ikke bestille. Nei, Heidi, dette var for dårlig når det på andre sida av veggen er så uendelig mye bedre ble dette rett og slett pinlig. Det er lenge til vi prøver Jossa igjen!!!

Takk, kristinw608
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi opplevde maten som god, kanskje litt smakløs ferskost, og lite spudlende spritz, men ellers var maten god. Problemet var service hvor vi ikke hadde attention fra servitør, måtte sjenke vin selv, og ventet ikke mindre enn 45 minutter på dessert uten at noen kom til bordet. Etter en liten påminnelse til kokken som sa oops.. kom desserten til bordet etter ett minutt, og den var ikke helt i tråd med menyen da den manglet granskudd og ferske jordbær. Alt i alt en litt skuffende opplevelse ut fra forventningene. Pluss for kule lokaler.

Takk, Baard7800
Anmeldt 25. november 2019

Deilig utvalg i smørbrød hver lørdag. Ellers varierer menyen med teamet for årstiden. Uhøytidelig restaurant med meget høyt nivå.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, tomelby

Reisende som så på Jossa, så også på

Trondheim, Trondheim