Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et lite stykke Thailand i Norges koseligste by. ”
Anmeldelse av Bangkok Cafe

Bangkok Cafe
Vurdert som nr. 39 av 295 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 15. april 2020 via mobile enheter

Hva gjør man når man er sulten, lei av regn og korona? Og lengter bort til litt mer eksotisk mat og drikke?
Jo, man spaserer til Bangkok Café hvor man opplever et lite stykke Thailand - beliggende midt i sentrum av Trondheim, Norges koseligste by.
Nydelig mat og drikke. Og en fantastisk betjening!
Jeg valgte en flaske Chang Classic Beer til apéritif.
Innbakt and med ananas, løk, agurk og paprika i sur-søt saus.
I glasset: Husets rødvin.
Meget populær restaurant med topp kvalitet på både mat, drikke og service. Anbefales!

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 197 anmeldelser

Anmeldt 4. mars 2020

Alltid god nylaget mat med masse smaker, anbefales til alle som liker Thaimat. Gode ferske råvarer. Passer både par , venner og familie

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Heidiaa2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

var god thai mat her. de har desverre føkka opp bestillingan en gang for mye. har inntrykk av at det er mye hastverk og lite kvalitetskontroll. har fått knust glass i maten en gang tidligere. dråpen i begeret ble når jeg fikk vårruller med kjøtt i, når jeg sa 2 ganger på tlf at de skulle være vegetariske. fikk tilbud om ny mat men avslo. fikk pengene tilbake, de mista en kunde og jeg får lære meg å lage thai mat selv.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, h_konhunstadh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Litt utenfor bykjernen, som igjen gjør at det sjeldent er stappfullt her. Spist her flere ganger, og er alltid like fornøyd

Dato for besøk: november 2019
Takk, robjo84000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019

Beste thai maten vi har spist. Brukte Wolt for å få maten hjemlevert. Smak, størrelse...alt. Hær kommer vi til å bestille flere ganger

Dato for besøk: november 2019
Takk, Merete M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bangkok Cafe, så også på

 

Har du vært i Bangkok Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din