Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God thaimat”
Anmeldelse av Bangkok Cafe

Bangkok Cafe
Vurdert som nr. 39 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Etter en gråværsdag i Trondheim trengte vi noe god mat som varmet magen. Det fikk vi her. Jeg bestilte norsk spicy å det var hot. Perfekt sånn jeg liker det. Grønnsakene var crispy og retten perfekt krydret. Fikk minner fra sist vi var i Thailand:)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 198 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte 3 pad thai via Wolt.
Nudlene var overkokt. De satt sammen.
Purreløken/vårløken var brun farge.
Vi fikk 3 stk kylling per porsjon.
Vi fikk Ingen spirer.
Etter dialog med Wolt, fikk jeg tilbakemelding at de som laget maten mener at den skal bli sånn. Og at de hadde ikke spirer denne dagen - dette skulle vi få beskjed om? Eller les i beskrivelsen av retten?
Vi betalte litt over 700 kroner for overkokte nudler med litt kylling smak og et par overkokt brun løk.
Etter mange år som gjester, dere mistet oss. Kommer aldri å anbefale dere!
Tips: ta vare på deres gjester i framtiden! Viktig å lage fersk og god thaimat. Og husk, mange kokker der ute og vi har ganske mye peiling på god mat!
Med vennlig hilsen,
Kokk med 15 års erfaring.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Katerina_Stokkan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Thai mat på sitt allerbeste.
Bestilte Innbakt scampi og det var de beste jeg noen gang har smakt. Kjæresten bestilte noe annet sterkt og det smakte like godt.
Rause porsjoner, meget trivelig betjening og vi kommer garantert tilbake.
Litt slitne lokaler og selve meny heftet er moden for fornyelse men dette trekker ikke ned på terningkast 5. Helt ypperlig :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tnissen79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2020 via mobile enheter

Hva gjør man når man er sulten, lei av regn og korona? Og lengter bort til litt mer eksotisk mat og drikke?
Jo, man spaserer til Bangkok Café hvor man opplever et lite stykke Thailand - beliggende midt i sentrum av Trondheim, Norges koseligste by.
Nydelig mat og drikke. Og en fantastisk betjening!
Jeg valgte en flaske Chang Classic Beer til apéritif.
Innbakt and med ananas, løk, agurk og paprika i sur-søt saus.
I glasset: Husets rødvin.
Meget populær restaurant med topp kvalitet på både mat, drikke og service. Anbefales!

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Alltid god nylaget mat med masse smaker, anbefales til alle som liker Thaimat. Gode ferske råvarer. Passer både par , venner og familie

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Heidiaa2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bangkok Cafe, så også på

 

Har du vært i Bangkok Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din