Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ihjelstekt biff.”
Anmeldelse av Prego

Prego
Vurdert som nr. 148 av 288 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Jeg bestilte en biff av indrefilet med grønnsaker, fløtegratinerte poteter og peppersaus. Kelneren snakket dårlig norsk, så jeg presiserte derfor - både på norsk og engelsk - at jeg ønsket biffen rå. Skuffelsen var derfor stor da jeg fikk et tørt kjøttstykke som var gjennomstekt. I beste fall medium +!
Dette er for dårlig. Alt for dårlig!
Ingen spørsmål om maten smakte. Jeg gikk derfor selv bort til disken og fortalte at biffen var alt for mye stekt. Bordet ble heller ikke ryddet underveis.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 22 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2018

Vi var tre personer her denne gangen og fikk en ren kulinarisk nytelse. Sjelden har jeg smakt så god pommes frites og hovedrettene, bl.a Tagliatelle med scampi og Kebabtallerken med kylling, var nydelig. Unn deg gjerne et stykke eplekake med en fantastisk god vaniljeis til dessert også. Hyggelig personale og god service i et fint lokale. Det eneste skåret i gleden er at de ikke har Coca cola, men matopplevelsen overskygger dette helt.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018 via mobile enheter

Kom dit etter en langdags sykkeltur og var småsulten, og bestemte oss for å dele en liten pizza. Da bestillingen ble gjort av en dårlig norsktalende servitør, ble vi usikker på om bestillingen ble oppfattet riktig. Vi kontaktet da innehaver som var på jobb og forklarte at vi hadde bestilt en liten pizza på deling for to og ville ha bekreftelse på at vår bestilling var riktig motatt. Vi ble da nektet å bestille en liten pizza for to personer. Hvor vi da annulerte vår bestilling. Vi kommer ikke til å besøke dette stedet igjen.

Dato for besøk: mai 2018
4  Takk, dantiten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018

Vi var innom Plantasjen og helt tilfeldig ser vi plassen.Pent innredet, behagelig bakgrunnsmusikk og imøtekommende betjening.Vi satte oss ned og valgte Biff-snadder fra en enkel men variert meny med helt OK priser. Vi ble gledelig overrasket over rask servering, mye kjøtt, sprø ships og at sausen ble servert i en liten skål.
Vi kommer helt sikkert innom neste gang vi er i Trondheim.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Lillian R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2018

Deilig nærmiljø-restaurant. Her har vi både sittet ned,men også tatt med take-away pizza. Har deilige pizza, men også bra utvalg i grillretter.

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Prego, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Prego? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din