“koselig”
Anmeldelse av Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet
Vurdert som nr. 3 av 8 Dessert i Trondheim
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

vi var på spasertur i trondheim sentrum da vi tok turen over gammelbrua og havnet på bakklandet, så koselig plass med masse små og store hus fra "gammledager" når vi spasserte der kom vi over kaffebrenneriet. vi skjønte straks att dette var en bra plass da det vrimlet av lokale mennesker der, vi gikk inn og ble straks møtt med ett smil og ett hei! av baristan bak disken, vi fant oss en hyggelig plass ved vinduet og bestilte Cappuccino dupplo og kanel boller, alt smakte fantastisk!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, tunneltrollet

Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Unikt godt plassert cafe, men hyggelige åpningstider. Hyggelig personell. Noen deilige kroker og kriker, slik at stedet ikke blir så støyfullt, og man får en opplevelse av å være litt for seg selv. Deilig atmoafære, med nydelig utsikt. Veldig god grønn te også!

Takk, dorthesKS
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

To tea kaker. Saftige med herlig smak.
God kaffe og fin beliggenhet på Bakklandet.
Ein flott opplevelse på lørdag formiddag.

Takk, 261runes
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Kaffebrenneriet svikter sjelden, heller ikke på Bakklandet. Americano og appelsinscones smakte godt. Trivelig sted.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, reiselars2014
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Kaffebrenneriet ligger hyggelig til på Bakklandet rett ved den gamle bybrua. Her får du et utvalg av ulike bakevarer og kaffesorter. Jeg har vært her flere ganger og får alltid servert god kaffe. Denne gangen bestilte vi chai latte, hvilket dessverre var helt smakløst - skuffende. Imøtekommende betjening.

Dato for besøk: august 2017
Takk, veronsc

Reisende som så på Kaffebrenneriet, så også på

Har du vært i Kaffebrenneriet? Del dine erfaringer!