“Forseggjort takeaway”

Palermo Restaurant & Pizzeria
Vurdert som nr. 146 av 403 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 16. mars 2024

Bestilte kebab som take away. I tillegg til vanlig kebabtallerken var det sendt med godt brød og kryddersmør. Dressingen kom i egen beholder så man fikk justere mengden selv. God kebab. Fikk medsendt ketsjup og bestikk også. Helt supert!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Lovehankmoody

Anmeldt 3. februar 2024

Jeg har spist på Palermo veldig Manga ganger og elsker maten deres, en av mine favoritt restauranter. Det er veldig hyggelige personal her😁

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Thea G
Anmeldt 30. juni 2022

Fisken manglet stekeskorpe og sausen var en katastrofe.
Biffsnadderen var sortbrent og smakløs.
Hvem ønsker betale 780 kroner for slikt?

Vi ga beskjed, men servitør tok det ikke videre. Og nei, en kaffe som plaster på såret funket ikke. Vi kjøpte et softis må veg hjem, min mor var så sulten!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, P4212AIheidir
Anmeldt 20. desember 2020

Vil si at maten er ok pluss, men stor og god meny. Ganske variert også. Veldig hyggelig og god betjening. De tar godt vare på deg og får alltid gratis kaffe og sjokolade etterpå. Og ungen liker også maten. De får også noe godt på veien ut. Veldig trivelig.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, mavin1989
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Sykt god sjokolade fondant. Veldig god kebab. Koselige servitører og god stemning. Generelt et fint sted å dra med venner eller familie.

Takk, Heiderss

Reisende som så på Palermo Restaurant & Pizzeria, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Palermo Restaurant & Pizzeria? Del dine erfaringer!