“Dagens 3-retter”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 4. november 2018

Troll serverer dagens 3-retter etter hva de får tak i av lokale råvarer. Har lenge planlagt å prøve 3-retter som er kanskje mest kjent for prisen, 349,-. Var litt overrasket da hovedretten var håbrann! Men var innstilt på 3-retter, så valgte å prøve. Synes de skulle hatt et alternativ, når hovedretten var såpass spesiell! Forrett var hval carpaccio, en fantastisk smaksopplevelse. Hovedrett; Håbrann, minnet litt om tunfisk, en litt spesiell smak og litt for salt etter vår mening. Nydelig smak på tilbehør. Dessert; tilslørte bondepiker, var helt nydelig. Godt valg av vin til av kelner.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 997Mariann

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten likte jeg meget godt. Flott betjening, god mat og særegen dekorativt.
Maten og vin oppsettet var perfekt for oss.
Anbefaler stedet.

Takk, Trond S
Anmeldt 24. oktober 2018

Strålende service, god mat, god drikke og hyggelig betjening. Best av alt var fisken og pate/terrinen med elgkjøtt og andelever. Stort sett lokale råvarer. Jeg kommer igjen!

1  Takk, morgenbroed
Anmeldt 20. oktober 2018

Linjeforeningen min var her på Nyttårsbord. Der fikk vi servert en herlig tre-retters, og kokken tok seg tid til å fortelle oss om rettene. Lokalet var nydelig og passet godt for oss arkeologistudenter. Både jeg personlig, og linjeforeningen vil komme tilbake.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Une A
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Denne plassen anbefales på det varmeste, både når det gjelder mat, priser og ikke minst service 🤗 høy kvalitet!

2  Takk, Lise K

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!