Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig plass med en nokså uvanlig matopplevelse”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 44
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bestilte 5-retters. Fikk servert sild, hval, håbrann(hai), lam og noe som lignet på panna cotta (husker ikke hva de kalte det). Jeg er nokså kresen i matveien og litt skeptisk for nye smaker, men jeg syntes alt var veldig bra - bortsett fra silda da det aldri blir noen vinner for meg. Mine venner syntes alt var fantastisk. Desserten var nydelig!
Koselig lokale, hyggelig servitør og bra pris. Anbefaler å prøve, men for min del blir det nok bare med den ene gangen:)
Rene toaletter.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, reisefluen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (589)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

183187 av 589 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018

Troll serverer dagens 3-retter etter hva de får tak i av lokale råvarer. Har lenge planlagt å prøve 3-retter som er kanskje mest kjent for prisen, 349,-. Var litt overrasket da hovedretten var håbrann! Men var innstilt på 3-retter, så valgte å prøve. Synes de skulle hatt et alternativ, når hovedretten var såpass spesiell! Forrett var hval carpaccio, en fantastisk smaksopplevelse. Hovedrett; Håbrann, minnet litt om tunfisk, en litt spesiell smak og litt for salt etter vår mening. Nydelig smak på tilbehør. Dessert; tilslørte bondepiker, var helt nydelig. Godt valg av vin til av kelner.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 997Mariann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten likte jeg meget godt. Flott betjening, god mat og særegen dekorativt.
Maten og vin oppsettet var perfekt for oss.
Anbefaler stedet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2018

Strålende service, god mat, god drikke og hyggelig betjening. Best av alt var fisken og pate/terrinen med elgkjøtt og andelever. Stort sett lokale råvarer. Jeg kommer igjen!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, morgenbroed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018

Linjeforeningen min var her på Nyttårsbord. Der fikk vi servert en herlig tre-retters, og kokken tok seg tid til å fortelle oss om rettene. Lokalet var nydelig og passet godt for oss arkeologistudenter. Både jeg personlig, og linjeforeningen vil komme tilbake.

Dato for besøk: januar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Une A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.