“Førsteklasses mat servert i varm atmosfære”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Om du er sulten i Trondheim bør førstevalget være Troll. Sentralt plassert ved havnen og jernbanestasjonen. Vi spiste en treretters med reinsdyrforrett, breiflabb og fløterand. Alle rettene var lekkert presentert på store hvite fat. Tilbehøret satte en ekstra spiss på smakene. Vi skal garantert tilbake til dette stedet, med smilende servitører som gir utmerket service til det beste for gjestene.

2  Takk, sveinatlea

Anmeldt 20. november 2018

Jeg og noen veninner hadde "reunion" her for en uke siden, og hadde en helt fortreffelig opplevelse. Asian fusion type mat har vi nå spist i årevis, og er lei det! Heldigvis er norsk mat blitt den nye trenden, og vil man ha det beste som finnes av norske matvarianter og tradisjoner er Troll stedet. Fisken er helt himmelsk, og er det ferskeste av det ferske. Denne restauranten har en helnorsk meny .Om jeg ikke tar feil har Troll spesielle avtaler direkte med fiskebruk som de henter sin fisk fra i Nord-Norge. Ved å ikke miste tid via grossister, klarer de å fisken på bordet i en ferskere tilstand en normalt. Et råd til Troll: Åpne en restaurant til i Oslo, please !

1  Takk, Exploration320142
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Ikke reserver bord her.
Dårlig service og kundebehandling i denne restauranten, dessverre. Bedre alternativer i nærheten

6  Takk, rbkbuff
HeleneR639, Leder  på Troll Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei rbkbuff!
Dette var en dårlig anmeldelse med lite info.
Jeg prøver å finne ut av hva som har hendt på ditt besøk som gjør at vi har fått 1 av deg.
Hvordan har du fått dårlig gjestebehandling? Hva spiste dere som ikke falt i smak?
Vi ønsker jo selvfølgelig at våre gjester skal være fornøyde etter et besøk hos oss. Men om vi ska lære og rette på oss så er det flott om vi har all info om hva som har skjedd.
Setter stor pris på et svar så vi kan få en oppklaring i saken.

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Lokalene er stilige med et gjennomført tema. Spiste en fem-retters til 500kr. Mye mat, topp kvalitet, spennende retter til en meget rimelig pris. Anbefales!

2  Takk, Kjetil R
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bestilte 5-retters. Fikk servert sild, hval, håbrann(hai), lam og noe som lignet på panna cotta (husker ikke hva de kalte det). Jeg er nokså kresen i matveien og litt skeptisk for nye smaker, men jeg syntes alt var veldig bra - bortsett fra silda da det aldri blir noen vinner for meg. Mine venner syntes alt var fantastisk. Desserten var nydelig!
Koselig lokale, hyggelig servitør og bra pris. Anbefaler å prøve, men for min del blir det nok bare med den ene gangen:)
Rene toaletter.

1  Takk, reisefluen

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!