Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Julebord”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 51
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Vi booket oss inn til julebord for 16 personer. Ble servert en 5-retters middag med god variasjon. Både maten, servicen og prisen var meget god.
Anbefales !

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, 82TomG82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (486)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

121125 av 486 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Om du er sulten i Trondheim bør førstevalget være Troll. Sentralt plassert ved havnen og jernbanestasjonen. Vi spiste en treretters med reinsdyrforrett, breiflabb og fløterand. Alle rettene var lekkert presentert på store hvite fat. Tilbehøret satte en ekstra spiss på smakene. Vi skal garantert tilbake til dette stedet, med smilende servitører som gir utmerket service til det beste for gjestene.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, sveinatlea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Jeg og noen veninner hadde "reunion" her for en uke siden, og hadde en helt fortreffelig opplevelse. Asian fusion type mat har vi nå spist i årevis, og er lei det! Heldigvis er norsk mat blitt den nye trenden, og vil man ha det beste som finnes av norske matvarianter og tradisjoner er Troll stedet. Fisken er helt himmelsk, og er det ferskeste av det ferske. Denne restauranten har en helnorsk meny .Om jeg ikke tar feil har Troll spesielle avtaler direkte med fiskebruk som de henter sin fisk fra i Nord-Norge. Ved å ikke miste tid via grossister, klarer de å fisken på bordet i en ferskere tilstand en normalt. Et råd til Troll: Åpne en restaurant til i Oslo, please !

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Exploration320142
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Ikke reserver bord her.
Dårlig service og kundebehandling i denne restauranten, dessverre. Bedre alternativer i nærheten

Dato for besøk: november 2018
6  Takk, rbkbuff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HeleneR639, Leder  på Troll Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Hei rbkbuff!
Dette var en dårlig anmeldelse med lite info.
Jeg prøver å finne ut av hva som har hendt på ditt besøk som gjør at vi har fått 1 av deg.
Hvordan har du fått dårlig gjestebehandling? Hva spiste dere som ikke falt i smak?
Vi ønsker jo selvfølgelig at våre gjester skal være fornøyde etter et besøk hos oss. Men om vi ska lære og rette på oss så er det flott om vi har all info om hva som har skjedd.
Setter stor pris på et svar så vi kan få en oppklaring i saken.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Lokalene er stilige med et gjennomført tema. Spiste en fem-retters til 500kr. Mye mat, topp kvalitet, spennende retter til en meget rimelig pris. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Kjetil R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din