Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bursdagsfeiring med familie og venner”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 286 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 51
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat og vin, god atmosfære, hyggelig betjening. Nok en gang en flott opplevelse på Troll! Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Vidarsag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (481)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

104108 av 482 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Sammen med venner er vi på Troll en mandag for å spise dagens rett til svært hyggelige 150 kroner. Torsk med variert og til dels uvanlig tilbehør. Vi har samme forventninger til mat og servering selv om det er lave priser og det var absolutt innenfor, men gjennomgående for salt. Servicen var også for treg, men dette til tross. Jeg kommer gjerne tilbake en annen mandag.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 765gunnarf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat, god service og svært rimelige priser. Anbefaler å kjøpe dagens treretters eller femretters! Her får du virkelig mye for pengene.

Dato for besøk: januar 2019
5  Takk, 777mortend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Koselig, uhøytidelig plass, med rikelige posjoner til en fornuftig pris. Trivelig betjening.
Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, ArveF34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Bedre lutefisk får man ikke kjøpt. Ellers har jeg tidligere spist 3 og 5 retter der og alt har vært helt perfekt. Trivelig betjening og ikke minst hyggelige priser. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ronny K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din