“Knallbra mat i rustik miljø!”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 396 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Knallbra mat i rustik miljø!
Vi spiste en tre-retters middag.
Kveiten var fenomenal.
En fantastisk måltid!

Takk, Peter N

191195 av 669 anmeldelser

Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Vi spiste reinsdyrbiff med rotstuing, tyttebær, småpotet og viltsaus. Store porsjoner og veldig gode smaker. Til middagen ble vi anbefalt en Rioja (Telmo Rodriguez). Veldig passende vin. Ratet denne til 4 av 5 stjerner på Vivino etterpå. Vi ble så mette, at hver vår dessert ble umulig. Vi delte en Brunostkake med bringebær og kaffe.

Maten kom raskt. Smakte godt. Servicen smilende, god og naturlig. Alt unntatt sanitær på herretoalettet var egentlig topp. Hvis den detaljen sitter - blir det full score neste gang.

Takk, hanss345
Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Forretten med asparges var fantastisk. Hovedretten med and var skuffende, seigt kjøtt og lite smakfullt (3 Max). Selskapet forøvrig bestilte fisk og var godt fornøyd. Hyggelig betjening!

Takk, GLiland
Anmeldt 6. mai 2019

Jeg besøkte troll 26 april og fikk en smaksopplevelse med torsk som var fantastisk.
Tilbehør og drikke var satt sammen med høy smaks forståelse.
Takk for en fantastisk mat og service. Tilsvarer minst 2 michelin stjerne.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Kjell P
Anmeldt 1. april 2019

Rustikkt interiør i gammel lagerhall/pakkhus på den gamle Fosen brygga, rett ved jerbanestasjonen.

Hyggelig betjening med god kompetanse. Spennende komponerte og velsmakende retter. Jeg spiste kveite til hovedrett, den var kanskje varmebehandlet litt for lenge. Men bare litt.

Eneste å usette var at det var for lang tid mellom rettne. En periode trodde jeg kelneren hadde glemt oss.

Dato for besøk: mars 2019
2  Takk, IngeMauseth

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!