Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat og vin”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 52
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og vinene stod godt til :)
Ser litt stusselig ut fra utsiden, men totalt annerledes inne :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, alexandergulbrandsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (502)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 502 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Spiste 3-retters med vinpakke, og det var helt greit - men ikke veldig bra. Vinen var kjedelig ordinær, typisk det man får kjøpt for 200 kr på
Polet. Maten var også grei, men burde vært mer smakfull. Man forventer nok mer enn det man får, dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, isabellv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Fantastisk mat og service. God stemning og mye for pengene! Gode råvarer og deilige smaker.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: november 2019
Takk, Katerina_Stokkan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Vi kjente ikke til restauranten, plukket den etter anbefalinger på nett. I motsetning til mange gode restauranter med "pinsett mat" på menyen som også er en glede å besøke, var dette en positiv opplevelse når du i tillegg ser på pris for måltidet. Vi bestilte en 5 retters og koste oss igjennom alle rettene, som alle var en opplevelse i sammensetning og smak og det var gode porsjoner så vi ble gode og mette. Veldig god og behagelig service, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Liv E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat, men savnet service fra personalet, noe som var fraværende.
Spurte om presentasjon av menyen, men de var ikke akkurat imøtekommende på det. Virket kanskje som en dårlig dag til servitøren. Trivelige lokaler

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, P1847DSandersb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din