Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint lokale, god service og utsøkt velsmakende mat”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 52
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 22. juli 2020

Vi hadde en flott restaurant opplevelse. Maten er velsmakende og bærer preg av kvalitet fremfor kvantitet. Lokalet var hyggelig (anbefales å bestille bord i vinterhagen).

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stine J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (502)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 502 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk 5 retters meny med god vin-pakke. Var gode varierte hvit-viner med rødvin på slutten. Alle av god kvalitet. Kjempefin atmosfære i lokalet. Kommer definitivt tilbake her neste gang. Prisen er upåklagelig

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 315_yvinds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og vinene stod godt til :)
Ser litt stusselig ut fra utsiden, men totalt annerledes inne :)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, alexandergulbrandsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Spiste 3-retters med vinpakke, og det var helt greit - men ikke veldig bra. Vinen var kjedelig ordinær, typisk det man får kjøpt for 200 kr på
Polet. Maten var også grei, men burde vært mer smakfull. Man forventer nok mer enn det man får, dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, isabellv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Fantastisk mat og service. God stemning og mye for pengene! Gode råvarer og deilige smaker.
Vi kommer tilbake

Dato for besøk: november 2019
Takk, Katerina_Stokkan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din