Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kokken er fantastisk. Servitører leverer ikke.”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 319 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 120 - kr 450
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Kokken er fantastisk. Servitører leverer ikke. Maten blir kald. Alle ledd må levere. En servitør mistet en kurv bestikk på gulvet. Ble puttet tilbake for bruk. Ikke bra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Terje1212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (639)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

115119 av 639 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bestillte bord i god tid. Fikk bord med god utsikt. Ble møtt med et smil og veldig høy servicegrad. Atmosfæren var grei. Men den kan være mer koselig senere på dagen kvelden. Maten var fantastisk, smakfull og mettende. Siste er et stort pluss. Det koster litt ekstra. Men det var det verdt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariusk585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020

Dette er ekte vare. Jeg måtte bare si meg enig i at "brent også er en smak" etter å ha smakt Trolls brent majones. Modig restaurant,fantastisk lokal mat. Hærlig atmosfære.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, kristiant462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi ble anbefalt restauranten og angrer ikke på valget. Utrolig velsmakende og lekkert dandert mat, samt hyggelig og serviceinnstilt personale. Vi valgte 3- og 5-retters meny, kan anbefales ! Rustikk restaurant, lett tilgjengelig, liker veldig godt at de fokuserer på det norske kjøkkenet med en særdeles velsmakende eksotisk vri!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariet483
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Ujålete, spennende, gode smaker, hyggelig betjening, god beliggenhet med uteservering og helt greie viner.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, phillipKan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.