Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fabelaktig mat”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 53
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Bestilte bord på forhånd. Koselig atmosfære. Helt fantastisk mat. Vi kjøpte 5 retter med tilhørende vinpakke. Alt harmonerte helt nydelig anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2020
Takk, katrinek873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (505)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 505 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Kokken er fantastisk. Servitører leverer ikke. Maten blir kald. Alle ledd må levere. En servitør mistet en kurv bestikk på gulvet. Ble puttet tilbake for bruk. Ikke bra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Terje1212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Bestillte bord i god tid. Fikk bord med god utsikt. Ble møtt med et smil og veldig høy servicegrad. Atmosfæren var grei. Men den kan være mer koselig senere på dagen kvelden. Maten var fantastisk, smakfull og mettende. Siste er et stort pluss. Det koster litt ekstra. Men det var det verdt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mariusk585
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Dette er ekte vare. Jeg måtte bare si meg enig i at "brent også er en smak" etter å ha smakt Trolls brent majones. Modig restaurant,fantastisk lokal mat. Hærlig atmosfære.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, kristiant462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

De gangene vi har vært her er i forbindelse med "endelig mandag-middag til 150,-". Det er de gangene prisen passer oss for ellers ligger det litt over hva vi vil bruke. Maten er det ikke noe å si på de gangene bortsett fra litt små porsjoner. Jeg er ingen storspiser men blir ikke mett på mandagene. De har byens vondeste stoler.....

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din