Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service!”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 295 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 12 - USD 47
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 19. juli 2021

Vakkert kustenerisk lokale med fantastisk mat og betjening! Den beste middagen jeg kan huske å ha hatt!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, olaimsw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (565)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 566 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Så koselig og uformell plass. Fantastisk mat! Kommer garantert tilbake. Hilsen fornøyde bergensere (eller askøyværinger)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Road29006562087
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

5 retter med vin,, en uslåelig kombinasjon!
I et skur på kaia blir det servert nydelig mat til nydelig pris så løp og bestill bord for her er det full restaurant!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Geir N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk vegetar 3/5 retters for en gjeng på fire. Nydelig mat presentert av flinke folk. Hurra for kokken som «mekker» det mest fantastiske måltid på forespørsel. Det tok litt tid med nærmest fullt hus, men det gjorde ikke noe. Ble akkurat passe sugen på neste rett. Anbefales til alle vegetarentusiaster! Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, AnneBFlo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Vi har spist mye god mat på vår rundreise i Norge. Det kulinariske høydepunktet ble Troll restaurant i trivelige Trondheim. Uhøytidelig atmosfære og fantastisk mat. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Lasse A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.