Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Magisk”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 295 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 13 - USD 47
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og super bra pris. God og oppmerksom servitør. Alt du trenger for en hyggelig kveld. 5-retters med vinpakke er virkelig å anbefale:)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Mariushw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (564)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5458 av 565 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble anbefalt restauranten av tidligere gjester, og angret ikke.
Miljøet rett ved kaia skapte god stemning i det fine været.
Topp service og god mat gjorde godt for sjel og sinn!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Vakkert kustenerisk lokale med fantastisk mat og betjening! Den beste middagen jeg kan huske å ha hatt!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, olaimsw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Så koselig og uformell plass. Fantastisk mat! Kommer garantert tilbake. Hilsen fornøyde bergensere (eller askøyværinger)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Road29006562087
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

5 retter med vin,, en uslåelig kombinasjon!
I et skur på kaia blir det servert nydelig mat til nydelig pris så løp og bestill bord for her er det full restaurant!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Geir N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.