Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service!”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 296 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 12 - USD 46
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Spiste femretters med vinpakke. Fikk presentert mat og vin på en utmerket måte. Maten smakte helt fantastisk. Smaksbomber rett og slett… Vinen passet perfekt til maten.
Har ingenting å trekke for. Dette er andre gang vi er der, og begge gangene har gitt oss nydelig mat og upåklagelig service.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Wanderer314708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (565)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 565 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

God atmosfære, nedpå og hyggelig betjening og fremfor alt: Nydelig mat basert på gode råvarer og overskudd på kjøkkenet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, endrew2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Vi var fire stykker som valgte fem retter og var alle veldig fornøyde. Hyggelig betjening og ikke for mye innblanding. Servitøren var der uten at vi merket det. Toppers!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, margretee2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

En fantastisk god matopplevelse i et hyggelig miljø og med oppvakre og imøtekommende ansatte.
Til denne prisen kan dette gjentas flere ganger.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, dagerlinga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fem retters meny tok to og en halv time. Flere forskjellige servitører, vi mistet den personlige kontakten. Mye venting mellom rettene, servitørene tok ikke imot tilbakemeldinger. Maten var delikat og nydelig smaksammensetninger. Maten gir full score, men service og den totale opplevelsen trakk ned. Desserten sto ikke i forhold til resten av rettene.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Go51846602270
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.