“Trolsk kveld”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 404 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Uten at vi fikk info om hva vi skulle spise, møtte vi opp og bestilte mat med vinpakke. Opplevelsen var veldig bra både når det gjelder mat og vin til maten. Tommel opp!

Takk, MonaS1519

Anmeldt 10. september 2021

Vi var på middag med 50 seniorer. Den opplevelsen vi sitter igjen med er helt nydelig. En fantastisk god service til alle, personalet så alle og var svært behjelpelig. De hadde lagt alt til rette til vi kom med tanke på borplasseringen for oss.
En magisk matopplevelse fikk vi alle, helt utsøkt.
En opplevelse vi sent glemmer!
Tusen takk til personalet på Troll

Takk, torill_63
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Bestilte 5 retters med vinpakke. God mat og vin. Noe lite mat syntes jeg. Ble faktisk ikke mett etter en 5 retters? Tok litt lang tid mellom rett 3 og 4, ca.45 minutter. Fine lokaler. Hyggelig betjening.

Takk, Fearless378758
Anmeldt 5. september 2021

Det var bestilt en tur med «Trondheim by boat» med påfølgende middag på Troll. Båttur kl 17.00 og middag kl18.00. Vi var 6 personer som bestilte 5-retters meny, 4 av oss bestilte tilhørende vinpakke. Til dei tre første rettene vart det servert hvitvin som alle holdt romtemperatur. Etter den 3. retten vart dette påpekt, og fikk til forklaring at vinkjøleren var i ustand. Men vi fikk et nytt glass med riktig temperatur. Hvor den flasken var lagret vites ikke.
Etter at rett nr 5 var servert fikk vi beskjed om at vi måtte vere raske for det sto folk ute og ventet på bordet vårt. Da hadde det gått litt over 2 timer siden vi satte oss til bords. Det er knapp tid på en 5 retters med vinpakke. Vi hadde tenkt å bruke kvelden, både med en kaffi og en cognac. Men nei, vi vart rett og slett bedt om å forlate bordet, til og med før vi hadde fått drikke opp vinen som var kjøpt. Vi tok dette opp med betjeningen på Troll uten å få så mykje som en unnskyldning, berre beskjed om at det måtte vere slik siden nye gjester sto og ventet på bordet vårt.
Dette er koe av det mest klønete kundebehandling vi har opplevd på en restaurant noengang. Trondheim er full av restauranter som kan dette med kundebehandling mye bedre. SÅ STYR UNNA!!!!

8  Takk, bj_rnsF200OK
Anmeldt 26. august 2021 via mobile enheter

Problemfri bordbestilling og full restaurant. Sjefen sjøl guidet oss gjennom dagens fem retter med tilhørende vinpakke.

Spennende sammensatt av bla Isgalte, vågehval, hjort og mye annet godt. Denne restauranten er meget oppegående og ligger ikke tilbake på noen områder. Priser er også på et fornuftig nivå. Anbefales

Dato for besøk: august 2021
Takk, 706kyrrea

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!