Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familiemiddag”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 297 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 42
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Utsøkt mat! 5 retters med vinpakke anbefales. Et besøk jeg kommer til å huske, har sjelden eller aldri fått like god mat. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Explorer00864208837
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (575)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 575 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Nydelig sammensatte retter med norske råvarer. Vinpakken som fulgte med passet også godt. Litt småstressa betjening, som kunne vært der litt mer for kunden.
Alt i alt meget god mat og kulinarisk opplevelse.
Kunne vært litt større porsjoner.
Tilmålt tid på 2 1/2 time passet veldig bra.
Ikke for langtekkelig og heller ikke noe stress.

Dato for besøk: september 2021
Takk, erlandr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Uten at vi fikk info om hva vi skulle spise, møtte vi opp og bestilte mat med vinpakke. Opplevelsen var veldig bra både når det gjelder mat og vin til maten. Tommel opp!

Dato for besøk: september 2021
Takk, MonaS1519
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2021

Vi var på middag med 50 seniorer. Den opplevelsen vi sitter igjen med er helt nydelig. En fantastisk god service til alle, personalet så alle og var svært behjelpelig. De hadde lagt alt til rette til vi kom med tanke på borplasseringen for oss.
En magisk matopplevelse fikk vi alle, helt utsøkt.
En opplevelse vi sent glemmer!
Tusen takk til personalet på Troll

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torill_63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Bestilte 5 retters med vinpakke. God mat og vin. Noe lite mat syntes jeg. Ble faktisk ikke mett etter en 5 retters? Tok litt lang tid mellom rett 3 og 4, ca.45 minutter. Fine lokaler. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Fearless378758
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.