“En opplevelse!”
Anmeldelse av Troll Restaurant

Troll Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 403 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Norsk mat i utradisjonelle omgivelser på en fandenivolsk måte. Unikt og fortreffelig Kjempe stort uteareal for store og mindre grupper. Her skal man få oppleve Norge som i sin helhet.
Anmeldt 18. april 2024 via mobile enheter

En opplevelse fra start til slutt. Nydelig mat og vin, samt meget god service. Vi har vært her mange ganger og kommer garantert tilbake 😁

Dato for besøk: april 2024
Takk, Explorer00864208837
Svar fra ledelsen:Besvart 14. august 2024

Takk for et hyggelig besøk og tilbakemelding. Vi setter virkelig pris på deres besøk og håper å se dere igjen ved neste anledning. Med vennlig hilsen besetningen hos Troll.

2024 av 666 anmeldelser

Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Hadde bestilt 5 retters. Ble tatt i mot av en hyggelig servitør ved ankomst.
Brød og drikke kom raskt på bordet.
Rettene ble servert i perfekt tempo med bra oppfølging av bordet.
Maten var smakfull og pent anrettet.
Dette var en av de beste mat og service opplevelsene vi har hatt i Trondheim på lenge.
Anbefales!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Robert J
Svar fra ledelsen:Besvart 14. august 2024

Takk for et meget hyggelig besøk og tilbakemelding. Vi setter virkelig pris på deres besøk og håper å se dere igjen ved neste anledning. Med vennlig hilsen besetningen hos Troll.

Anmeldt 31. januar 2024

Spiste treretters- forretten var and som var bra, men hovedretten sei var en trist opplevelse. Desserten var god . Bordene plassert alt for tett- ikke mulig å føre en privat samtale uten at nabobordet overhører. Kommer ikke til å besøke stedet igjen.

Takk, Helge A
Svar fra ledelsen:Besvart 14. august 2024

Takk for et hyggelig besøk og din tilbakemelding. Det er gjennom tilbakemeldinger vi klarer å stadig forbedre oss. Vi setter virkelig pris på deres besøk og håper å se dere igjen ved neste anledning. Med vennlig hilsen besetningen hos Troll.

Anmeldt 23. januar 2024 via mobile enheter

Alt for dårlig.
Grei mat, men elendig service. Benyttet oss av et Facebooktilbud og valgte 3 retter.
Maten var helt ordinær hverdagsmat, men personelet fullstendig uinteressert. Utrolig lang tid å vente på servering og ingen oppfølging .
Frister ikke til nytt besøk.

Takk, Torunn T

Anmeldt 6. januar 2024 via mobile enheter

Litt for kald mat. Røkt uer var for tykke skiver. For mange hvitvins retter. For salt bunn i dessert. Ellers var maten veldig god

Takk, Bewa64

Reisende som så på Troll Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Troll Restaurant? Del dine erfaringer!