Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat... men...”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 75 av 298 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Jeg hadde en hyggelig venninnekveld her. Fin atmosfære. Utvalget på buffeten kunne gjerne vært litt større. En nedtur da jeg fant en avskåret bit plastemballasje i mangosalaten . Matlysten var ikke den samme etterpå...

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Adventure827968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 82 anmeldelser

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Spiste på Sabrura Solsiden, og valgte deres buffet. Meget godt utvalg, og fantastisk god mat!! Veldig fornøyd

Dato for besøk: januar 2019
Takk, AreRoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Sushi-buffet med av bra kvalitet, hyggelig lokale og med sentral beliggenhet. Kan variere utvalget litt oftere for de som er der jevnlig.

Dato for besøk: november 2018
Takk, sondreh167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Trivelig restaurant, mye folk. Vanskelig å få bord uten å bestille. Buffeten innholder mange valg, og maten smaker godt. En forsyner seg selv av det en vil ha, drikke bestilles hos servitør. Betaling skjer i kassa på vei ut. Kan være lurt å ha nummeret på bordet ved betaling. Du spiser så mye du vil for kr.199,-.

Trivelig og kan anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018

Buffeten til sabrura er den aller beste i byen. Godt utvalg og særs god sushi. Mye tilbehør å velge mellom. Man får veldig mye for pengene om man velger buffet, velger man fra menyen er det ganske mye dyrere.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Miriam K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.