Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi, god pris! ”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 57 av 286 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

God sushi, god pris! Litt gatekjøkkenpreget, men helt ok til en middag ute. Servicen var sånn passe, servitøren visste lite om maten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 962ainal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 76 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig oppfølging på bordet. Servitøren kom ikke innom bordet i det hele tatt etter at maten (omsoder) kom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 173runew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat! Kommer ofte tilbake! Enkel buffet med masse gode biter, tilbehør og hyggelige folk!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, kristinf389
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

I det siste har kvaliteten på buffene blitt så dårlig at jeg ikke lenger kjøper sushi her.I tillegg tar det mye lengre tid å fylle på buffene, noe som gjør at man blir sittende å vente lenge før brettene med sushi fylles opp. Dette gjelder samtlige restauranter i Trondheim, bortsett fra Sot/Sabrura ved Trondheim Torg.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 470mortenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

veldig god sushi! Har vært her mange ganger før, veldig god sushi buffet ! Anbefales for de som vil ute med vennene sine, date, eller feiring! Er ikke store plassen, og er ganske lytt der inne. men utenom det, lun og koselig plass, med god mat og betjening :-)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Ju9c0rn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din