Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Trollstigen på
fra USD 128,09
Mer informasjon
fra USD 129,35
Mer informasjon
Anmeldelser (739)
Filtrer anmeldelser
739 resultater
Vurdering fra reisende
608
109
18
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
608
109
18
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 739 anmeldelser
Anmeldt 26. september 2018

Trollstigen er jo ikonisk! Vegen, utsikten: Formidabel. Vegen er i de senere år blitt svært bra, idag egentlig en moderne veg med mange kurver, men likevel. Den er enestående. På toppen er det bygget i systemet Nasjonale Turistveger et stort flott senter med supre vandrestier for å nyte utsikten. Disse er lett tilgjengelig og flott laget.Anbefales på det varmeste. Nedturen bør vel for de fleste kjøres i gi, kruvene er enkelte steder ganske krappe, og det går nedover. Det er flere stopp punkter hvor man kan nyte panoramaet. Geiranger tettsted en skuffelse, flott beliggenhet og en mengde turistbutikker. (Dessuten natruligvis mange hoteller inkl det berømte Union)

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, enare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Har en høydeskrekk så kalles dette å pushe grenser, kjørte fra Valldal å opp, stoppet på toppen å fikk se den fantastiske utsikten. Jeg måtte forøvrig sitte på ned igjen, men alt i alt en flott tur. Lite trafikk utenom turistsesong.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Skancke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Trollstigen må oppleves. Utkikks plattformene. har blitt et vellykket prosjekt. Bra designet. Flott å naturen . se de svingete veiene. og fossefall.... Fin turistattraksjoner

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, frankl714
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Trollstigen er en severdighet uten sidestykke i norsk natur. med en enkel kafe og flotte stier som er tilrettelagt for rullestolbrukere. og små butikker som selger suvenirer til turister. Mye folk og kødannelse på sommers tid. Men det er nå morsomt å kjøre opp den flotte veien da.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, frankk909
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vi kjørte til Valldal, stopp på Gubrandsjuvet og ved Trollstigen, før vi kjørte ned Trollstigen til Åndalsnes. Har køyrd der fleire gonger før, og dette er ein fantastisk opplevelse kvar gong. Både gubrandsjuvet og det flotte anlegget på toppen av Trollstigen er verdt et besøk. Fantastisk byggverk og natur. Prisene i kafeteriaen og utsalg er sjølsagt prega av at dette er turistplasser.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, GlaiJuli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser