Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Ta en rolig øl i koselige omgivelser

Baran er perfekt for en rolig øl med venner. Godt utvalg drikke, behagelige stoler (om du får de... les mer

Anmeldt 5. juli 2020
202_yvindh
Perfekt for en rolig øl

Her kan du prate uten å måtte skrike gjennom høy musikk, her kan se på livet i gaten utenfor, her... les mer

Anmeldt 30. juni 2020
ivar62
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 17 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Bergen
fra USD 151,42
Mer informasjon
fra USD 151,42
Mer informasjon
fra USD 716,03
Mer informasjon
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
13
3
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
3
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 17 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020

Baran er perfekt for en rolig øl med venner. Godt utvalg drikke, behagelige stoler (om du får de beste), koselig interiør, hyggelig betjening. Nyt øl'en og den gode samtale.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 202_yvindh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Her kan du prate uten å måtte skrike gjennom høy musikk, her kan se på livet i gaten utenfor, her kan du utforske nye øl, her kan du nyte atmosfæren. Koselig sted med sjel, særdeles godt utvalg av øl, hjertelig betjening og nyoppusset våren 2020. Legg merke til monteret med ølutvalg i underetasjen! Dessverre er eget mikrobryggeri nedlagt, men fortsatt finner du øl her du ikke får andre steder i Norhe, og øl på tapp som ingen andre i Bergen har. Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, ivar62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

En flott bar i Bergen. God stemning og hyggelig betjening. Variert meny. God service. Kan virkelig anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, 719tord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

En av byens beste ølbarer. Rolig lokale hvor musikken ikke er for høy. Godt utvalg av øl på tapp og flaske.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, thomassnielsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

De fleste utesteder og barer har et visst utvalg av rom. Dette er forsåvidt trygt og kjent, men Baran har andre og mer ukjente varianter. Noe som var positivt. Utvalget av trappistøl var også godt.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, christianl946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser