Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig lunsj”
Anmeldelse av Bien Snackbar

Bien Snackbar
Vurdert som nr. 51 av 452 Restauranter i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Vi bestilte begge fish & chips med delikat ertestuing. Maten smakte fortreffelig og servicen var super! Smittevernreglene ble overholdt og vi følte oss både ivaretatt og sett. I Bien Snackbar råder det en uformell og koselig stemning. Vi besøkte restauranten på en regnfull tirsdag, og stedet var både lunt og lyst. We'll be back

Dato for besøk: september 2020
Takk, Hobbyanmelder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (208)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 208 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Koselig plass! Veldig Hyggelige servitører, hurra for Tromsøværinger i Bergen! Sentralt på Danmarksplass

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bente1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var seks stykker denne gangen. Alle var veldig godt fornøyd med maten. Jeg spiser mye burger, denne var i toppen. En hadde glutenfritt brød, dette var like godt som de vanlige. Liker du burger er dette et veldig godt alternativ. Prisen er det heller ikke noe å si på. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Har spist her flere ganger for noen år siden og var veldig fornøyd da. Så etter et nytt besøk i Bergen måtte vi innom Snackbaren, men ble litt skuffet denne gangen. BBQ-burgeren var god og sedvanlig godt brød. Cheeseburger med blåmuggost hadde litt lite smak av osten. Søtpotetfrisene var ikke helt sprø og litt forbrente. Parmesanfrisene var kalde og manglet crisp.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 43andersd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig burger og fries, vennlig og rask servering og deilig avslappet søndagsstemning. Anbefales med oppsummering fra familiens 9-åring: Syykt bra sted!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, HannaMarieIhlebaek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bien Snackbar, så også på

 

Har du vært i Bien Snackbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din