“Du skal ikke skue hunden på håret”
Anmeldelse av Bella Paris

Bella Paris
Vurdert som nr. 44 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

Inn fra hjørnet inn til et "onemanshow" lite sted uten at det var noe problem med bestilling, rask servering og mest av alt GOD MAT. Det satt 8 før oss med nylig bestilt ordre. Men ingen urimelig ventetid. Vi hadde variert matbestilling til 2 voksne og 1 ungdom. Alt kom ut samtidig godt og varmt. Vi fikk tilogmed bonusdessert.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Tomm B

Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Koselig sted med hyggelig kokk og god mat. Han har glutenfri pizza og vegetar alternativer for de som ønsker dette. Kokken serverte uoppfordret en liten (gratis) dessert. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2022
Takk, MartinS374
Anmeldt 20. juli 2022

På ferie i Bergen var det tenåringen min som hadde lest om denne restauranten og foreslo at vi skulle dra hit. Vi er ikke kjent i byen så vi brukte litt tid på å finne restauranten som er relativt anonym der den ligger på hjørnet av et bygg, men vi er utrolig glad for at vi fant den 🥳 Her ble vi møtt av en svært hyggelig innehaver, som det raskt viste seg at har alle roller i den lille koselige restauranten. Alt fra å ønske velkommen, til å ta bestilling, lage maten, servere, rydde, ta oppvasken og ikke minst ta særdeles godt vare på gjestene sine. Det hele var en fantastisk opplevelse. I tillegg var maten utrolig god, til en pris som er langt fra avskrekkende. Vi var tre stk som spiste hver vår pastarett, og alle roste maten opp i skyene. Når i tillegg atmosfæren er så trivelig, og vi fikk strålende service, ja da kan man ikke annet enn å si at dette er en juvel av et spisested som absolutt bør besøkes av både fastboende og turister ❤️ Bella Paris indeed!

Takk, 835marianno
Anmeldt 16. juni 2022

Herlig lite sted. Svært hyggelig og serviceinnstilt innehaver. God mat og drikke til en billig penge. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kveldsborg
Anmeldt 19. mai 2022

Med verdens hyggeligste servitør er enhver tur til Bella Paris en fulltreffer. God mat til overraskende gode priser.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, ellenkrfo

Reisende som så på Bella Paris, så også på

Har du vært i Bella Paris? Del dine erfaringer!