Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott nattklubb, minglested”
Anmeldelse av Biblioteket Bar

Biblioteket Bar
Vurdert som nr. 267 av 445 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 4 - USD 40
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Cocktail Bar - Lounge - Nattklubb for voksen ungdom og voksne. Dj og live musikk hver uke.
Anmeldt 6. februar 2019

Alltid koselig sted og gå. Flotte dørvakter som tar vel imot deg som gjest. Hyggelig bar med godt utvalg og ett voksent publikum med lite tull. Absolutt ett sted og anbefale om man ønsker seg ut en helg i Bergen.

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, Tore Andre F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kurt I, Daglig leder på Biblioteket Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2019

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 34 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Som utested er nok biblioteket litt både og. Noe slitt lokale, og ikke super innbydende.

Bra musikk trekker opp, høflige vakter men mest skryt skal vår bartender ha. Fulgte godt med, og var rask , samt gode drinker

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kurt I, Daglig leder på Biblioteket Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Takk for anmeldelsen, og spesielt takk for skryt av bartenderne:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt et VIP område med 2 flasker prosecco og dette ble levert som avtalt i tide. Flott service av servitøren og generelt bra opplegg. Kult sted for oss som ikke er 20 lenger. Her er det også aldersgrense på 23. Bra variert musikk og Ok størrelse på dansegulv. Toalettfasiliteter er også bra. Ganske høy musikk, men sånn skal det vell være. Litt vanskelig å bestille i baren når man ikke kan høre hva de sier. Alt i alt veldig fornøyd

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Hans_Petter_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kurt I, Daglig leder på Biblioteket Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2018

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding, godt at dere koste dere.
Ang høy musikk har det enkelte helger blitt spilt litt i overkant høyt, dette blir justert ned:)
Vi får også nye og større toaletter som åpner tidlig i høst.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2017

Biblioteket har et flott lokale med flinke bartendere. Vi fikk sitte ved et bord som var reservert tre timer senere, men ble kastet bort fra dette når de som skulle ha det kom tre timer for tidlig. Dette var ikke en hyggelig opplevelse.

Drinkene er gode, men jeg føler dette er et sted for voksne gjester, og ikke et typisk ungdomssted.

Anbefales for de som ønsker en god drink og fine lokaler.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, malinb370
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kurt I, Daglig leder på Biblioteket Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018

Hei, her må vi ha gjort en feil. Det er ikke slik du skal bli behandlet. Om du ønsker å besøke oss igjen så send en epost til kurt@biblioteketbar.no så sørger vi for at dere blir kompensert:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2017 via mobile enheter

Utrolig dårlig renhold. Hansa ølet smaker helt forferdelig, ble skikkelig dårlig av å drikke det. Kommer aldri tilbake

Dato for besøk: september 2017
Takk, Simen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kurt I, Daglig leder på Biblioteket Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018

Hei, dette høres veldig merkelig ut. Vi har renholdsfirma som rengjør lokalene daglig.
Fint om du utdyper hva som var dårlig renhold.
Bak baren og alt av utstyr blir skikkelig rengjort hver kveld ved stenging. At også ølet smaker dårlig kan vi ikke forstå. Øl glass blir rengjort i egen glassvasker kun for øl glass og kommer fra tank-rom som ligger 3 meter unna baren så dette skal være friskt og godt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Biblioteket Bar, så også på

 

Har du vært i Biblioteket Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din