Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten og koselig bar midt i sentrum”
Anmeldelse av Harbour Cafe

Harbour Cafe
Vurdert som nr. 66 av 474 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig bar med båser å sitte i. Reint og fint med hyggelig bartender. Deilig proseco i små flasker kosta kun kr 95,- (1 1/2 glass). Akkurat passelig. Vi hadde en fin stund. To skjermer viser fotball kamper. Akkurat det kunne eg vore foruten, men men. Det gikk fint det også.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (297)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 297 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Trengte bare et enkelt måltid under en tur til Bergen og gikk for Harbour. Var lenge siden sist men skuffet ikke . Burgeren var bedre enn jeg husket fra tidligere og når besøket ble krydret med svært hyggelig service, kommer jeg definitivt tilbake.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Besøkt fredag ettermiddag. Ikke fult i restauranten, ble likevel servert kald pommes fritt til hamburgeren. Denne skulle være hjemmelaget - og ble servert i hamburgerbrød som smakte knekkebrød.
Ingen var innom og sjekket hvordan vi hadde det. Pommesen ble byttet, men smakte som om den varetekt i gammel olje.
Hyggelig sted for en drink, men maten anbefales et annet sted.

Dato for besøk: september 2018
Takk, siglju
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2018

Spiste god biff til middag, og gode kaker til dessert. Maten var delikat dandert og så innbydende ut. Koselig atmosfære med god gammel rocke musikk, og fin utsikt ut over fisketorget og brygga.

Dato for besøk: august 2018
    • Service
    • Mat
Takk, Mona A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Alltid koseligt med kjapp å grei servering, maten er alltid 1.klasses.
Reint og pent over alt, men savner litt bedre utvalg på mineralvann og betjeningen som er proff er litt mer tilstede værende.
Kan bli litt venting på mer bestillinger som drikke.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Sindre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Harbour Cafe, så også på

 

Har du vært i Harbour Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.