“Koselig cafe med god mat og drikke ”
Anmeldelse av Harbour Cafe

Harbour Cafe
Vurdert som nr. 66 av 609 Restauranter i Bergen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to voksne og et barn på 12 som spiste lunsj her. God mat og drikke, hyggelige servitører og koselig atmosfære midt i sentrum. Kan anbefales.

1  Takk, Mokiiina

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Alt annet var fullt, men de fant et bord til fem personer i andre etasje. Det var mye folk og servitøren hadde mye å gjøre. Men vi fikk bestilt, g tre av rettene kom nokså snart. Minuttene gikk, og før vi hadde nådd å bli irriterte, kom enkel er bort og beklage at det var gjort en feil, så de siste to rettene var ikke laget, men vi skulle få 25% avslag på hele måltidet. Ventet bare et par minutt før alt var på plass, og alt var godt. Svært god info underveis, strålende service, og en god opplevelse. Så trekk for bråk i lokalet, men det er jo typen sted som er slik. Trekk og for barnemeny, nuggets og pommes frits trenger ikke å bli servert på en så kjedelig måte, barn spiser litt grønnsaker, og det er noe med signaleffekten: barn kan godt læres opp i at god mat er sunn mat. En tomat, noen grønnsaksbiter på et spyd... Kyllingen i cæsarsalaten var overstekt. Men blåskjellene var kjempegode, og fiskesuppe og. Biffsalaten var en vinner.

2  Takk, Gunnhidl
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Svært Gode blåskjell med masse hvitløk, sprø pommes frites og Aioli. På tross av plassering nær trafikkert vei og beskjedent utseende fra gateplan hadde vi en god opplevelse med et «rimelig» og utsøkt måltid. Blåskjellene var store og gode og masse god suppe med mye og god smak. Hvitvin og Hveteøl smakte også godt i solskinnet i Bergen. Dette var vårt første besøk, vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, stigs152
Anmeldt 5. april 2020

God service og fin utsikt over torget. Bestilte hamburger da det var en begrenset meny denne dagen , god mat og drikke

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, SonjaV813
Anmeldt 14. desember 2019

Anbefaler tapas menyen for to personer. Nydelig. Servicen var upåklagelig rask og imøtekommende. Skal tilbake neste gang vi er i Bergen.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Ellen R

Reisende som så på Harbour Cafe, så også på

Har du vært i Harbour Cafe? Del dine erfaringer!