Lekker og smakfull sjokoladefondant som ble raskt servert. Koselig atmosfære med variert musikk. Anbefales!
24–28 av 331 anmeldelser
Koselig sted med veldig god mat. Beste burgeren jeg har smakt!!! Hyggelig og blid betjening som yter God service. Anbefales.
jeg har venta så lenge nå bruh………….,.de er sykt treige og jeg har reist i 18t fra gjøvik
jeg vil hjem
Har spist på Harbour før. Bra mat, men lang ventetid. Ok
Tenkte oss dit i går. Ser menyen er blitt krafitg redusert. Spare ribs borte, som var en av grunnene til å gå der.
Sendte de en epost om meny og evt ledige bord. Ingen respons, selv nå halvannet døgn senere.
Prøvde å ringe; uten svar.
Nei, dette stedet er ute av min liste over plasser jeg går til I Bergen. Heldigvis en del konkurranse......
Styr unna...
Vi var to voksne og et barn på 12 som spiste lunsj her. God mat og drikke, hyggelige servitører og koselig atmosfære midt i sentrum. Kan anbefales.