Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode bakervarer”

Lie Nielsen Kafé Lagunen Storsenter
Vurdert som nr. 389 av 445 Restauranter i Bergen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Dette stedet byr på klassiske bergenske bakverk. Hyggelig service og greie priser. Fin plass for en pause i handlerutinen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Dyrt. Dårlig rekerundstykke. Kaffen fra kanne var lunken, lang kø for å hente ny, da denne kafeen har Bergens tregeste pumpekanne. Smoothie: mango og banan- smakte vondt.
Lokalet er også veldig støyende.
Kommer ikke tilbake hit!

Dato for besøk: august 2019
Takk, thomas2017bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019 via mobile enheter

Kjøpte en appelsinjuice og en annen udefinerbar grønn juice. Begge smakte klor. Gav beskjed, men fikk tilbakemelding om at det skulle være sånn. I tillegg betalte vi for kaffe som vi ikke fikk pga. det var tomt. Dyrt, dårlig og elendig kundebehandling. Styr unna

Dato for besøk: august 2019
Takk, 648petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2018

Vi forsynte oss med kaker fra disken og stilte oss opp ved kassen. Den eneste på jobb var opptatt med rådgiving og (antakelig) ta opp en større bestilling fra en annen kunde. I løpet av de 10 minuttene vi ventet sa ikke den ansatte noe til oss, informerte ikke om at det kunne ta tid, beklage situasjonen eller lignende - hun så faktisk ikke på oss i det hele tatt. Betalingen med kort ville kanskje tatt 15 sekunder. Vi følte oss uønsket og gikk. Vi kommer ikke tilbake hit en annen gang.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Mat
Takk, Sandviksgutten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2017 via mobile enheter

Club sandwich er god.
Veldig bråkete og travelt sted.
Lite innbydende å sette seg ned ved bord i travle perioder da rydding og vasking skjer sjeldnere . Virker som om det er veldig travelt for dem som jobber der, og det påvirker servicen negativt!
Ferdig-påsmurt mat er lite innbydende i travle perioder da mange forsyner seg selv og roter...og "ingen" rydder opp.

Pluss for godt brød:)

Dato for besøk: januar 2017
Takk, kariliserydland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lie Nielsen Kafé Lagunen Storsenter, så også på

 

Har du vært i Lie Nielsen Kafé Lagunen Storsenter? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din