Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 154
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 154
USD 144
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
PricelineUSD 154
Hotels.comUSD 153
CheapTicketsUSD 153
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (568)
Filtrer anmeldelser
568 resultater
Vurdering fra reisende
201
229
89
33
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
201
229
89
33
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 568 anmeldelser
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Fint hotell. Fine rom. Hyggelig matvarerområde. God frokost, men dårlig organisert slik at det blir trangt rundt buffeen. Er plukket ut som et spesielt hotell i Bergen, men det skjønner jeg ikke hvorfor

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Geno65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yiyi Wang, Gjestetjenester/resepsjon på Zander K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2020

Kjære gjest, takk for tilbakemeldingen på ditt opphold hos oss! Det gjør oss utrolig glad å lese at rommet og lobbyen stod til forventningene :-) Vi skal sørge for at frokosten blir enda bedre organisert. Ha en nydelig uke! Beste hilsen - Yiyi, 1st resepsjonist, Zander K.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Hadde et nytt flott besøk til Bergen, på et hotel jeg ikke hadde besøkt tidligere. Hotellet ligger i Zander Kaaes gate nr. 8. Hotellet ligger sentralt og tett til både Jernbanestasjonen, Bygarasjen og buss.

Du får øyeblikkelig ved ankomst et inntrykk av at dette er et uvanlig hotell i Bergen, og det til det positive. Design er tydelig med nordisk preg.

Middag var i eget rom og var småretter/Tapas for ca 15 pers. Ikke alle som var like begeistret for alt, men her var det gode smaker for alle.

Frokost var upåklagelig. Det manglet ikke på noe. Om en skulle ønske var det faktisk mer plass, for det var skikkelig fullt.

Absolutt et sted å besøke. Enjoy!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, RAF_Roger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yiyi Wang, Gjestetjenester/resepsjon på Zander K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2020

Kjære gjest. Tusen takk for en vidunderlig anmeldelse på ditt opphold hos oss. Vi setter enormt stor pris på fine ord om designet, restauranten og beliggenheten vår. Vi ønsker deg en nydelig uke, så håper vi å se deg igjen så snart det lar seg gjøre. Beste hilsen - Yiyi, Zander K.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

P.g.a streik på Haukeland sykehus hotell ble vi overflyttet hit.
Det var et lykketreff. Ble godt mottatt av hyggelige folk i resepsjonen. Bra rom med gode senger. Stille og rolig.
Sentralt beliggende. Bybane, tog og busser i nærheten.
Og sentrum av byen noen få skritt unna.
Innholdsrik buffet frokost. Supert trim rom.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Kaare2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yiyi Wang, Gjestetjenester/resepsjon på Zander K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2020

Kjære Kaare, Tusen hjertelig takk for en strålende anmeldelse på ditt opphold hos oss! Det gjør oss utrolig glad å lese at servicen, beliggenheten og frokosten vår stod til forventningene :-) Ha en nydelig uke og velkommen tilbake! Beste hilsen - Yiyi, 1st resepsjonist, Zander K.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Valgte dette hotellet fordi det lå tett ved jernbanestasjon ,og vi kom med tog.Hadde sett at rommene ikke var store,men at det var så lite og trangt overrasket oss litt. Må være det minst komfortable hotellrom jeg har ligget på. Hadde sikkert vært greit for en natt,men vi var i tre.Badet var også lite,men greit nok.Sengen var litt smal,men god å ligge i og vi sov godt. Hadde rom mot en stygg bakgård i 5. Etasje. Så da var det ikke noen lyder å høre.Frokosten var grei,men ikke mer. Overrasket over at det ikke var stekt egg. Litt mange krokker og glass med pålegg ,som det ble litt gris av. Frokost rommet var lyst og trivelig. De som jobbet i resepsjonen var svært hyggelige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Nilsen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yiyi Wang, Gjestetjenester/resepsjon på Zander K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2020

Hei og tusen takk for tilbakemeldingen. Vi beklager så mye at rommet vårt var ikke stort nok for deg. Vi har faktisk oppgraderingsmuligheter til Superior rom med velig rimelig gebyr. Vi tar med oss bemerkningene dine videre og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. Beste hilsen, Yiyi, 1st resepsjonist, Zander K.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Fint og passelig stort rom. Sov virkelig godt. Her var det ingen støy, selv om rommet vendte ut mot trafikkert gate. God frokost. Men ganske fullstappet frokostsal. Hyggelige ansatte, og grei service.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, AGV-Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Yiyi Wang, Gjestetjenester/resepsjon på Zander K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2020

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen, godt å se at du har trivdes her hos oss - håper vi ser deg igjen!
Beste hilsen
Yiyi,
1st Resepsjonist,
Zander K

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser