Mathilde s
Oslo, Norge
Anmeldelse av Zander K Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 26. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
0.9 km fra Zander K Hotel
0.3 km fra Zander K Hotel
0.5 km fra Zander K Hotel
Se flere hoteller i Bergen
Anmeldt 12. november 2023 via mobile enheter

Greit hotell med sentral beliggenhet, men ikke kult slik det står i beskrivelsen. Praktisk og grei innredning, men uten sjarm og stil. Komfortable senger og god frokost med variasjon trekker opp. Resepsjonsbetjeningen kunne godt vært litt blidere.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, FromNorway64
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Dette var en veldig fin opplevelse. Rommet var rent og fint, betjeningen hyggelig, frokosten var god og stemningen avslappet og fin. Vi vender gjerne tilbake til dette sentralt beliggende hotellet. Det er vanskelig å finne noe vesentlig å sette fingeren på.

Romtips: Det er noen hundre meter å gå til parkeringsplassen.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, refsvik
Anmeldt 27. februar 2023 via mobile enheter

Sentralt nær jernbane, bybane og Bygarasjen. Parkering i sistnevnte med hotellrabatt.
Koselig, greie rom. Stille inn mot gårdsplass.
Rent og pent.
God frokost.
Behjelpelig og imøtekommende betjening.
Valuta for pengene, anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, 63 213
Anmeldt 15. september 2022 via mobile enheter

Ubestemmelig design med elementer som ser halvferdig ut, blandet med mørke tunge farger. Taket på rommet ser ut som den har hatt vannlekkasje med dertil rustflekker på teppet på gulvet, men jeg mistenker at det er et design-element. Rommet ser ut som om noen har satt en seng inn på baggasje-oppbevaringen. Badet er ok. Frokostsal har litt av samme industrielle mangel på sjarm uten at det er gjort med stil. Frokost helt på det jevne. Dette blir ikke mitt hotell i Bergen.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, Katrine W
Anmeldt 12. juli 2022

De ljuger kundene midt oppi ansiktet og lar meg bli utestengt jeg fikk ikke betalt sist fordi de gjorde en feil og sa at alt var ok og etter det har jeg spurt etter kontonr minst 50 ganger for å betale men det har de aldri kommet med de er frekk i kjeften mm

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, kjersti_2022