“Middels mat og små porsjoner som koster mer enn det smaker”
Anmeldelse av Egon Åsane

Egon Åsane
Vurdert som nr. 398 av 611 Restauranter i Bergen
Anmeldt 28. juli 2022

Funker Egon Åsane til større grupper? Slik som vår familiegruppe på 15 personer? Tja, vi fikk maten vår. Til slutt. Men det var lenge å vente både på bord og på mat.

Og apropos å vente på bord. Vi hadde reservert bord og kom noen minutter før dette. Men vi måtte vente nesten 15 minutter foran skiltet i inngangsdøren før noen tok kontakt. Og det var ikke mangel på ansatte. Det gikk ansatte forbi hele tiden, men ingen stoppet. Nå ha de selvsagt definerte arbeidsoppgaver, skjønner det, men det hjelper ikke så mye på følelsen av å vente som ingen liker. Det må da være mulig å ha noen flere som kan ta seg av de som står i døren og venter. Det var ganske lang kø bak oss også.

Å gå på Egon var ikke mitt valg. Jeg syns ikke dette er en veldig god restaurant for de litt stive prisene de har. Og mine fordommer fikk fornyet seg også i filialen i Åsane. Selv om jeg prøvde å gå inn med et åpent sinn og håpet på å bli positivt overrasket. Jeg bestilte "Wok kylling og tempurascampi" og det var en stor skuffelse. Smakte veldig lite og det var ikke veldig mye å bli mett på heller for en voksen mann. Og mango/peanøttsausen smakte verken mango eller peanøtt. Smakte ingenting!

Resten av gjengen hadde litt ulike synspunkter på maten. Noen var mer fornøyd enn andre. Men gjengs var at porsjonene var små i forhold til det de betalte.

Nei, dette skuffende. Blir forhåpentligvis lenge til neste Egon-besøk. Og kan garantere at det ikke blir mitt forslag.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Leif55

Anmeldt 18. juli 2022

Først brukte de forran oss i køen lang tid å prate med kassa damen... Så når det var min tur å bestille var klokken passert 13. Og fikk ikke bestilt det jeg ønsket.
Så jeg tok en side order med pommes frites og cilli majo og en cola.
Måtte vente over 30 min på kald eller smålunken pommes frites.
Laber service.
Stikk imot satt til hva en er vandt med her.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 323annette
Anmeldt 4. mai 2022

Bestillt pizza med tynn bunn (copa). Det var på høyde med egen varmet frossenpizza. Seig bunn, stekt på for liten varme, passe på smak. Det var ikke mulig å få f.eks oliven olje til å ha på. Virket også som den hadde stått en stund før servering. Cirkle k gjør det bedre.. Resten av følge fikk den gjennomsnittlige Egon maten. Men med de priser det blitt nå, er forventningene høyere. Fikk følelsen av at mye av de ansatte var lite erfarne. Det kan nok Coronaen ha litt skyld i. Men vår tid på Egon er nok forbi.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 16runer
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Du kan ikke kjøpe kylling fingrer i en større porsjon. Hvorfor det jo digg og du må være under 10år🤦‍♂️

Dato for besøk: juli 2021
Takk, poken2021
Anmeldt 30. mars 2021 via mobile enheter

Egon har etablert og befestet seg som en veldrevet restaurant. Ikke nyskapende eller veldig anderledes. Men et flott sted.

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, helt1

Reisende som så på Egon Åsane, så også på

Har du vært i Egon Åsane? Del dine erfaringer!