Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig bar”
Anmeldelse av Privaten Bar

Privaten Bar
Vurdert som nr. 267 av 473 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. november 2018

Flott plass å tilbringe tiden på. Hyggelig og intimt. Peisen brenner på kalde dager. Utvalget av drikke er stort. Fantastisk plass.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Margit_Solheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 21 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018

Manglende styring og kontroll på arrangement resulterte i misnøye og frustrasjon for flere gjester. En OK plass å stikke innom for noen glass med venner, men styr unna arrangement.

Dato for besøk: september 2018
    • Service
Takk, ralivse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

230 kroner for en tynn, pitteliten umettende pizza med et par fliser av seranoskinke på og en mikroskopisk Cola Zero blir rett og slett for dumt, selv i storbyen Bergen. Her går jeg ikke igjen!

Dato for besøk: september 2018
Takk, JoarH34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018

Privaten Bar er et aktuelt sted dersom man vil se fotballkamp, samtidig som man møter venner i godt lag. De har et fint utvalg i baren. vi bruker å sette oss utendørs på baksiden av lokale. Det har de 2 store Tvèr, mange sitteplasser og man kan røyke der :-). Sammen med fotballkompiser så jeg en av flere WM kamper i fotall fra Russland. Hult hus, stor stemning.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Arne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Fine lokaler og gode stoler. Greit sted for en pils eller drink, rolige omgivelser og fint å samles for en prat. Ligger sentralt til i byen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, thehyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Privaten Bar, så også på

 

Har du vært i Privaten Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.